PALVELUT

Palvelukokonaisuus muovautuu aina yksilön ja tämän tavoitteiden ympärille. Jos asiakkaalla on konkreettisia tavoitteita, kuten oman urheilulajinsa tueksi, rakennetaan ohjelma sitä mahdollisimman hyvin palvelevaksi. Mikäli asiakkaan tavoitteena on yksinkertaisesti päästä mahdollisimman hyvään kuntoon ilman sen tarkempia tavoitteita, suunnitellaan treenaaminen toiveiden mukaan panostaen monipuolisuuteen ja hyvään fiilikseen.


Palveluissani panostan siihen, että pohjatyö tehdään huolellisesti, luoden näin mahdollisimman hyvät lähtökohdat kovempaan harjoitteluun.  Harjoittelun keskiössä on toimivien liikemallien rakentaminen. Myös alaselän turvallisen kuormittamisen opetteleminen on yksi harjoittelun kulmakiviä, jolloin kaikki asiakkaani saavat muiden tavoitteiden saavuttamisen lisäksi kestävää hyötyä elämään terveen selän kautta.


Koska palveluni ei ole sidottu tiettyyn liikuntakeskukseen tai kuntosaliin, olen asiakkaideni käytössä joustavasti missä ja milloin tarpeen on, kuten työpaikan kuntosalilla tai asiakkaan kotona.

Toimin pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla.

           PERSONAL TRAINING

 

Personal Trainer on henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa asiakkaitaan pääsemään tavoitteisiinsa. Lue lisää Personal Trainer -palvelustani

           LAATUTREENI

 

Aivan kuten ihminen itsekin, myös harjoittelu on ennen kaikkea kokonaisuus, jonka osa-alueilla olen asiakkaideni tukena. Lue lisää laatutreenistä

           TREENI JA ALASELKÄVAIVAT

 

Nykyaikaisen fysiikkaharjoittelun lisäksi olen erikoistunut alaselkävaivoista kärsivien asiakkaiden auttamiseen.