PERSONAL TRAINING

Personal Trainer on henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa asiakkaitaan pääsemään tavoitteisiinsa. Tavoitteisiin pääseminen vaatii sitoutumista ja systemaattisen lähestymisen harjoitteluun, sillä huomioon täytyy ottaa useita eri osatekijöitä, joista kokonaisuus rakentuu. Siksi on tärkeää, että asiakas pystyy panostamaan harjoitteluun ajallisesti riittävän paljon. Lähestymistapani on aidosti yksilöllinen, sillä harjoittelukokonaisuus lähtee aina yksilöstä itsestään - ei valmiista metodeista, paketeista tai konsepteista.

Personal trainingissani jokaisen ohjelma rakennetaan toimintakyky edellä ja harjoittelussa edetään niin pitkälle, kun asiakas haluaa. Tasapainoinen, urheilullinen ulkonäkö tulee lopulta kaupan päälle, kun harjoittelu on sopivan intensiivistä ja ruokavalio hyvässä tasapainossa harjoittelun kanssa.

Nykypäivänä ihmiset haluavat panostaa kuntoharjoitteluun yhä enemmän ja myös kuntourheilijat haluavat harjoitella ammattimaisesti. Kaikki asiakkaani pääsevät lähtökohtatilanteestaan riippumatta harjoittelemaan yhtä laadukkaasti kuin huippu-urheilijat, käyttäen samoja treenimenetelmiä ja tavoittelemaan todellista huippukuntoa järkevästi rakennettuna.


Urheilijoiden kohdalla pureudun aidosti eri lajeihin tarkastelen mitä motorisia taitoja ja fyysisiä ominaisuuksia niissä oikeasti tarvitaan ja mitä puolestaan ei, omassa lajissa kehittymiseksi. On oleellista, että lajinomainen liikkuminen ja tarvittavat ominaisuudet huomioidaan mahdollisimman tarkasti, jonka pohjalta harjoitusohjelmaa lähdetään rakentamaan.


Harjoittelu tapahtuu asiakkaan valitsemassa kuntosaliympäristössä, kuten kunnallisilla kuntosaleilla tai työpaikan kuntosalilla, josta löytyy vapaapainovälineet. Treenaaminen asiakkaan kotona on myös mahdollista. Näin asiakas säästää aikaa ja vaivaa, mutta myös rahaa, kun ei välttämättä tarvitse hankkia salikorttia. Riittää, että kodista löytyy noin 25 neliön kokoinen avoin tila. Tuon tarvittavat välineet mukanani. Sään mukaan ja asiakkaan niin toivoessa, voidaan keväästä syksyyn harjoitella myös ulkona kentällä.