TREENARI

Sampo Eronen

PERSONAL TRAINER, LAT, URHEILUHIEROJA, HIEROJA

Olen rakentanut osaamiseni reilun kymmenen vuoden aikana teorian ja käytännön kautta. Olen ollut mukana niin urheilijoiden valmennustiimeissä, toiminut yksittäisten ihmisten Personal Trainerina, kuin vastaanottanut hieronta-asiakkaita.


Koulutukseltani olen FISAF Personal Trainer ja erikoistunut Kuortaneen Urheiluopistossa aikuisliikunnan ohjaamiseen. Olen myös koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, joka auttaa ymmärtämään ihmisen kehon toimintaa hieman eri perspektiivistä  ja mahdollistaa tarvittaessa manuaalisen lihashuollon harjoittelun rinnalla. Lisäksi olen kouluttautunut kurssiluontoisesti erilaisissa mobilisoivissa käsittelyissä sekä fysiikka- ja taitovalmennuksissa.


Erityisosaamisaluettani on taitoharjoittelun ja voimaharjoittelun yhdistäminen, sekä alaselkävaivojen hoitaminen liikunnan avulla. Osaamistani täydennän jatkuvasti alan huipulta koulutusten, kirjallisuuden - sekä tietysti oman käytännön kokemuksen - kautta.


Tästä kaikesta olen rakentanut kokonaisvaltaisen urheiluvalmennuksen näkemyksen, jonka tiedän auttavan jokaista asiakastani pääsevän omiin tavoitteisiinsa. Lisäksi monipuolinen taustani ja verkostoni takaa sen, että pystyn aina ohjaamaan asiakkaani muiden tarvittavien ulkopuolisten asiantuntijoiden pakeille, mikäli tarve vaatii.

Profiilikuva_Sampo.jpg
            PERSONAL TRAINING

 

​Personal Trainer on henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa asiakkaitaan pääsemään tavoitteisiinsa. Lue lisää Personal Trainer -palvelustani

 

            LAATUTREENI

 

Aivan kuten ihminen itsekin, myös harjoittelu on ennen kaikkea kokonaisuus, jonka osa-alueilla olen asiakkaideni tukena. Lue lisää laatutreenistä

          YRITYKSILLE

 

Tarjoan yrityksille räätälöityjä paketteja henkilöstön hyvinvoinnin ja hyvän työkykyisyyden kehittämiseksi.