YRITYKSILLE

Tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet ja vaivat aiheuttavat terveydenhuollon suurimmat kulut kaikissa länsimaissa. Selkäkivut ovat kaikista yksittäisistä sairauksista yleisin (1.) ja myös kaikkein kallein. Selkävaivoista aiheutuu yhteiskunnan lisäksi valtavat kustannukset myös työnantajille.

Alaselkävaivojen syntyyn vaikuttaa monta tekijää. Yksi suurimmista tekijöistä ovat liike- ja liikekontrollin häiriöt. Tarjoan yrityksille helposti toteutettavaa ja kustannustehokasta ratkaisua tähän haasteeseen.

Alaselän liikekontrollin testauspatteristo paljastaa selkeästi mahdolliset liikekontrollin häiriöt ja ne pystytään korjaamaan suhteellisen pienellä vaivalla yksilöllisillä täsmäharjoituksilla. Kontrollin kehittyessä vaivat ovat mahdollista saada hallintaan hyvinkin nopeasti. Testipatteristo on todettu tutkimuksilla erittäin luotettavaksi testausmenetelmäksi (2.) ja testitulokset korreloivat hyvin nykyisten tai todennäköisesti myöhemmin ilmaantuvien selkävaivojen kanssa.

ALASELÄN LIIKEKONTROLLIN TESTI + ANALYSOINTI + HARJOITUSLIIKKEIDEN LÄPIKÄYNTI + YKSILÖLLINEN OHJELMA yhteensä 125€/asiakas (sis.24% alv).

Testauksen voi toteuttaa esimerkiksi neuvotteluhuoneessa. Testauksessa ei käytetä mitään välineitä. Tarvitaan vain avoin tila ja asiakkaille jumppavaatteet. Harjoitusliikkeiden läpikäymiseen tarvitaan mielellään kuntosali. Aikaa kuluu n.75min/asiakas.

VARAA YRITYKSELLESI TESTAUSPÄIVÄ!

Viitteet:

1. WHO. Global burden of diseases; musculoskeletal conditions 2018. Available from: https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/musculoskeletal-conditions

2. Luomajoki, Hannu. 2018. Liikkeen ja liikekontrollin häiriöt. VK-Kustannus Oy. s.86

OTA YHTEYTTÄ    I    TRAINING 360    I    SAMPO.ERONEN@TRAINING360.FI    I    050 329 7737

© 2017 by Training 360 Y-tunnus 2016486-2