YRITYKSILLE

Tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet ja vaivat aiheuttavat kaikissa länsimaissa terveydenhuollon korkeimmat kustannukset. Selkäkivut ovat kaikista yksittäisistä sairauksista yleisin (1.) ja myös kaikkein kallein. Selkävaivoista aiheutuu yhteiskunnan lisäksi valtavat kustannukset myös työnantajille.

Alaselkävaivojen aiheuttajien tunnistaminen on merkittävällä tavalla muuttunut viimeisten vuosien aikana. Yksi suurimmista tekijöistä alaselkävaivojen synnyssä ovat liike- ja liikekontrollin häiriöt. Tarjoan yrityksille helposti toteutettavaa ja kustannustehokasta ratkaisua tähän haasteeseen.

Alaselän liikekontrollin testauspatteristo paljastaa selkeästi mahdolliset liikekontrollin häiriöt ja ne pystytään korjaamaan suhteellisen pienellä vaivalla yksilöllisillä täsmäharjoituksilla. Kontrollin kehittyessä vaivat ovat mahdollista saada hallintaan hyvinkin nopeasti. Testipatteristo on todettu tutkimuksilla erittäin luotettavaksi testausmenetelmäksi (2.) ja testitulokset vastaavat hyvin nykyisiä tai todennäköisesti myöhemmin ilmaantuvia selkävaivoja.

ALASELÄN LIIKEKONTROLLIN TESTI + ANALYSOINTI + HARJOITUSLIIKKEIDEN LÄPIKÄYNTI + YKSILÖLLINEN OHJELMA yhteensä 125€/asiakas (sis.24% alv) ja KESTO 75min/asiakas.

Testauksen voi toteuttaa esimerkiksi neuvotteluhuoneessa. Testauksessa ei käytetä mitään välineitä. Tarvitaan vain avoin tila ja asiakkaille jumppavaatteet. Harjoitusliikkeiden läpikäymiseen tarvitaan mielellään kuntosali.

VARAA YRITYKSELLESI TESTAUSPÄIVÄ!

Viitteet:

1. WHO. Global burden of diseases; musculoskeletal conditions 2018. Available from: https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/musculoskeletal-conditions

2. Luomajoki, Hannu. 2018. Liikkeen ja liikekontrollin häiriöt. VK-Kustannus Oy. s.86